riverside
Novi Sad

Mogućnost zakupa za tim bilding, rad od kuće, rođendane, veridbu, devojačko veče ili odmor.

Saznaj više

Inspirisani uživanjem

Jedinstveni pogled na Dunav, grad Novi Sad i Petrovaradinsku tvrđavu ostaviće Vas bez daha, a zvuk vodenog slapa u bazenu okružen sa preko 100 sadnica cveća uvešće vas u svet hedonizma.

Saznaj više
GALERIJA
wifi
bazen
7 parking mesta
170 m2 površina kuće
700 m2 površina placa
do 30 osoba
10 ljudi može da prenoći
4 spavaće sobe
2 kupatila i 1 toalet
pet friendly
rezerviši
Lokacija

Kuća se nalazi na samo 3km od centra grada, na prestižnoj lokaciji na obali Dunava sa koje se pruža neverovatan pogled na grad, Dunav i Petrovaradinsku tvrđavu. Na 5min od kuće se nalazi centar grada, Petrovaradinska tvrđava i plaža Štrand.

bazen

Bazen dimenzija 8x4m sa vodenim slapom i mogućnošću menjanja boja noću u skladu sa Vašim raspoloženjem. Lezaljke i ljuljaške su tu za uživanje.

terasa sa roštiljem

Terasa od 50m2 sa zidanim roštiljom, pogledom na Dunav i grad Novi Sad koji ostavlja bez daha, garantujemo. Rostilj je opremljen uz mogućnost pravljenja kotlića. Na Vama je samo sastojke da donesete sve ostalo Vas čeka.

Fire pit

Fire pit pored bazena sa pogledom na Dunav, Novi Sad i most Slobode. Pozicija gde su zalasci sunca magični. Deo za prave hedoniste.

potpuno opremljene kuhinje

Potpuno opremljene kuhinje za 10 ljudi. Imamo 2 kuhinje i 2 frizidera na raspolaganju.

tv

Na raspolaganju su 2 televizora sa HBO kanalima.

Ambijent

Na placu se nalazi preko 250 sadnica raznovrsnih biljaka i cvetnih sadnica koje će Vas uz zvuk vodenog slapa uvesti u svet hedonizma. Imate potpunu privatnost za uživanje u prirodi.